In English


Start    Om Laserimage AB    Lasersystem    Lasershow    Galleri    Nyheter    Kontakt   
   Start > Lasershow > Konsert - Festival - Teater
  Konsert - Festival - Teater
Start
Om Laserimage AB
Lasersystem
Lasershow
Företagsevent
Dansevent
Konsert - Festival - Teater
Galleri
Nyheter
Kontakt

Konsert, festival & teater

Flera av de stora artisterna idag använder laser som ett komplement till den övriga ljussättningen för att skapa effekter som inte är möjligt med konventionellt och rörligt ljus. Lasern är en ljuseffekt som verkligen syns och skapar stämning, en stor skillnad mellan laser och vanligt ljus är att strålarna från lasern syns på hela konsertområdet och inte bara på scenen.

Lasern är även ett ypperligt verktyg att få ut reklambudskap samt annonsera artister och andra budskap. Storbilds och LED-skärmar används idag på nästan samtliga större konserter och festivaler och får inte samma uppmärksamhet och skapar inte heller samma aha-känsla. Dock kan laser i kombination med video skapa häpnadsväckande effekter som ger vilken konsert eller festival en inramning som får publiken att uppleva ljuset som de tidigare inte gjort. Detta är anledningen till att större festivaler och galor som MTV Music Awards, Brit Awards m.fl. nu använder laser i sina produktioner.

Laser har även börjat användas internationellt på baletter, teater och operauppsättningar. Kreativa ljussättare uppskattar laserljuset då det är mer än en ljuskälla med enorm genomslagskraft. Med en fullfärgslaser kan ljussättaren med enkla medel förmedla samt förstärka budskap och känslor med stor genomslagskraft. Våra lasersystem har används i alltifrånoperar i Sverige till stora musikaluppsättningar utanför Sverige.

Vi har fått leverera laserlösningar till mindre konserter på olika nattklubbar i Sverige till operaföreställningar, musikaler och stora internationella TV-sända events som Melodifestivalen och Fespam Festival i Kongo Brazzavillle med över 120 000 besökare.

COPYRIGHT © Laserimage 2018 - Terms of use & information about cookies