In English


Start    Om Laserimage AB    Lasersystem    Lasershow    Galleri    Nyheter    Kontakt   
   Start > Om Laserimage AB > Tjänster
  Tjänster
Start
Om Laserimage AB
Tjänster
Om hemsidan/cookies
Press
Lasersystem
Lasershow
Galleri
Nyheter
Kontakt

Förutom att hyra ut lasersystem erbjuder vi en mängd andra tjänster

dreamlaserhemsida.jpgFörsäljning av lasersystem
Med erfarenhet från Nordens största events har vi utvecklat ett lasersystem som är optimerade för fast installation på t.ex. nattklubbar, eventlokaler och kryssningsfartyg, Laserimage Dreamlaserprojektor. Lasersystemen kan fås i önskade våglängder (en/fler eller fullfärg) och kräver ett minimum av service och är små till storleken fysiskt. Vi har färdiga system i storlekarna 1W - 15W och kan även bygga större efter önskemål.

Vi kan dessutom specialbygga kompletta laserlösningar för specialbehov t.ex. laserbillboarding (reklam med text/bilder/animationer) eller andra lösningar där vi med hjälp av laser kan visualisera och markera platser med punkter och text på t.ex. på kartor eller modeller.

Pangolin_0_0_0.gifFörsäljning av styrsystem samt utbildning
Vi erbjuder försäljning samt utbildning i styrsystem från ledande styrsystem som Pangolin samt Dreamlaser. Dreamlaser kan fås i flera olika varianter och den enklaste är framtagen tillsamans med ledande DJs och mycket enkelt att hantera. Detta för att en DJ ska kunna mixa skivor samtidigt som lasersystemet kontrolleras.

6210_0.jpgFörsäljning av laserkomponenter
Förutom kompletta laser och styrsystem säljer vi optiska tillbehör som linser, kristaller, scanners från Cambridge Technology, Laserdioder samt lasertuber från bl.a. Coherent och andra tillbehör som diffraktions och reflektionsspeglar.

Disney_0.jpgLasershower, animationer samt logotyper mm
Laserimage kan programmera kompletta lasershower, animationer, logotyper mm som du kan använda till ditt befintliga lasersystem. Vi har tidigare specialgjort lasershower för Walt Disney Sverige, Red bull, MTV m.fl.

powermeter_0.gifKallibrering, rengöring samt kontrollmätning av laser
Vi utför kallibrering, rengöring och kan mäta upp styrkan på både gas och diodlasersystem. Vi kan även trimma in galvanometrar och uppgradera färdiga system med nya scannrar, drivare samt dioder.

Laser Safety Officer
Vi har ILDA godkända Laser Safety Officers som man sköta all kontakt med myndigheter, hjälpa gästande produktioner med tillstånd samt ordna med mätningar på plats för att säkerställa att strålvärden i en lasershow inte överskrids.

COPYRIGHT © Laserimage 2018 - Terms of use & information about cookies