In English


Start    Om Laserimage AB    Lasersystem    Lasershow    Galleri    Nyheter    Kontakt   
   Start > Lasersystem > Pangolin & Dreamlaser controller
  Pangolin & Dreamlaser controller
Start
Om Laserimage AB
Lasersystem
Våra lasersystem
Pangolin & Dreamlaser controller
Turnésystem
Lasertillbehör / Rökmaskiner
Försäljning av lasersystem
Lasersäkerhet
Information om laser
Lasershow
Galleri
Nyheter
Kontakt


Dreamlaser.png

pangolin-dealer small.jpg Laserimage är sedan 2009 Pongolins enda officiella återförsäljare i Sverige, (se www.pangolin.com).

Pangolin software.png Pangolin har tillverkat mjukvara för att styra lasersystem sedan 1986 och hårdvara sedan 1989. Det är en av de mest kraftfulla styrsystemen för showlaserproduktioner och vi använder det i våra produktioner där kunden önskar avancerad programmering som 3D animationer samt tidskodade lasershower till t.ex. musik. Våra Pangolinsystem kan styras via styrdator, SMPTE, MIDI och DMX. Vi har TC2000 från Pangolin som är en läsare/skrivare av SMTPE då man vill styra teknik via tidskod.

Vi har alla styrsystem från Pangolin på vårt lager från FB3 med Quick Show och LivePro via Pangolin LD2000 Pro till Beyond Ultimate vilket är Pangolins "flaggskepp". LivePro är ett tilläggsprogram som möjliggör avancerad laserstyrning Live med animationer, mirrorbouncing och abstrakta mönster.

Vi genomför privata och grupputbildningar inom Pangolin både vad gäller programmering och liveshower. För demonstrationer, mer information om utbildningar och priser på Pangolins olika styrsystem vänligen kontakta oss.

dreamlaser_loga hemsida.jpg Sedan den första utgåvan av Dreamlaser kom 1999 har den förfinats och blivit mer användaranvänlig och mycket kraftfullare. Det är idag ett av de kraftfullaste styrsystemen för showlasersystem där lasern ska styras Live som t.ex. under ett dansevent.

Dreamlasersystemet anpassas för varje lasersystem för att få ut mest möjliga effekt ur varje system. Med tillägget Dreamlaser Net kan flera lasersystem kopplas samman i ett nätverk och sedan styras från en Dreamlaser Net styrcentral. Detta möjliggör att en lasertekniker med lätthet kan kontrollera flera lasersystem simultant.

sms2laser copy.jpgSMS 2 Laser - Interactive Messaging Unlimited
Interactive Messaging Unlimited är ett dataprogram som gör det enkelt att genomföra omröstningar via sms och att kunna projicera sms live med laser på en skärm eller en vägg. Medan vanliga SMS enbart kan läsas av mottagaren kan man med SMS 2 Laser förmedla ett budskap till hela sin omgivning.

Via styrcentralen kan man kommunicera med omgivningen och t.ex. skicka SMS reklam till en utvald målgrupp som tidigare använt SMS 2 laser. Då man kan använda betaltjänster med programmet är det ett enkelt sätt att projicera namn på företag/människor som gjort donationer och liknande och därigenom öka intäkterna.

COPYRIGHT © Laserimage 2018 - Terms of use & information about cookies