In English


Start    Om Laserimage AB    Lasersystem    Lasershow    Galleri    Nyheter    Kontakt   
   Start > Lasersystem > Lasertillbehör / Rökmaskiner
  Lasertillbehör / Rökmaskiner
Start
Om Laserimage AB
Lasersystem
Våra lasersystem
Pangolin & Dreamlaser controller
Turnésystem
Lasertillbehör / Rökmaskiner
Försäljning av lasersystem
Lasersäkerhet
Information om laser
Lasershow
Galleri
Nyheter
Kontakt

Waterscreen.gifProjiceringsnät samt vattenridåer
Laserimage har projiceringsnät och dukar i olika storlekar för att åstadkomma "svävande projiceringar" samt för att projicera animerade budskap. Genom att projicera på ett nät uppfattas en projicering av åskådarna som svävande i luften. Ett mycket effektfullt tillbehör vid animationer, texter och logotyper.

Förutom vanliga projiceringsnät i både svart och vitt har vi motordrivna projiceringsdukar (upp till 4 meters bredd) vilka vi kan hissa ner och upp under show samt vattenridåer för projicering av laser och video.

Bouncemirror.gifReflektionsspeglar
Ingen lasershow är komplett utan mirrorbouncing. Att låta knivskarpa laserstrålar skjutas över huvudena på publiken är grundläggande för en lasershow. Med intåget av enklare styr och lasersystem har flera lasershows producenter minskat användningen av den effekten. Samtidigt anser vi att det är något som krävs för en visuellt fulländad lasershow varför vi har förfinat den tekniken båda vad gäller styrsystemen samt konstruktionen av speglarna.

Förutom vanliga riktspeglar erbjuder Laserimage ett brett utbud av olika spegeleffekter som prismor, diffraktioner och DMX-styrda spegeltrummor. Reflekterande difraktionseffekter kan sprida laserstrålen från en vitljuslaser i olika färgrika mönster. Reflektionsspeglarna är monterade på robusta aluminiumramar med super-clamps för att kunna monteras i trossar, på rör samt på plana ytor. Det är idag fantasin som sätter gränserna, inte tekniken.

Outcoupler copy.gifFibermatade scannerboxar
Till våra Optiska laserbänkar med utkopplare för fiberoptik kan man koppla på några av våra fibermatade scannerboxar. De scannerboxar vi är små till storleken och mycket lättriggade men i och med att de matas med laserstrålar från en större huvudbänk får man styrkan och driftsäkerheten från ett större lasersystem samtidigt som man kan rigga utrustningen på ett enkelt sätt.

Fibermatade scannerboxar är perfekta då man vill rigga laserutrustningen i miljöer där den fysiska utrustningen ska synas så lite som möjligt och dessutom möjliggör scannerboxarna riggningsmöjligheter som med konventionella optiska bänkar inte är möjliga.

Dazzler copy.gifThe Dazzler
Dazzlern är en lins/reflektor kombination som när den kombineras med X och Y scannrar från t.ex. våra fibermatade scannerboxar möjliggör projicering av beams och grafik 20 grader ovan apparatens horizont och 90 grader nedan horizonten med möjligheten till ett komplett 360 graders svep runt om anordningen

Deluxe.pngRök- och hazemaskiner
Vi har rökmaskiner och hazers för att fylla allt ifrån mindre nattklubbar till stora arenor och utomhusscener med en perfekt rök för att framhäva laserljus. De maskiner vi använder är från bl.a. High-End Systems (F100 samt HES Cold Flow tungrökmaskin), Look Solutions (Unique Hazer II, Viper 2.6 samt Viper LI Deluxe) samt Haze Base.

COPYRIGHT © Laserimage 2018 - Terms of use & information about cookies